Solceller Östra Göinge

Det lilla företaget med ett stort personligt engagemang

Vi är stolta över att vara det lilla företaget som har gjort stort intryck i Östra Göinge kommun och blivit utsedda till Årets Företag – Solceller Östra Göinge. Vår framgång grundar sig i det stora personliga engagemang vi lägger ner i varje projekt. Tillsammans med er, våra kunder, skapar vi starka samarbeten där lösningar och resultat står i fokus.

Solceller Östra Göinge

Säkra och professionella eltjänster för alla

Vi på Eltjänst Syd AB är det självklara valet när det kommer till diverse eltjänster. Oavsett om det gäller företag, privatpersoner, bostadsbolag eller lantbruk, utför vi våra tjänster med omsorg och professionalitet. Hos oss finns en ständig strävan efter kvalitet, vilket är en förutsättning för att varje kund ska vara helt nöjd med det förtroende de gett oss.

 

Din pålitliga elpartner

Solceller Östra Göinge

Eltjänst Syd AB är ett elföretag baserat i Skåne, vi har blivit utsedda till Årets Företag i Östra Göinge kommun. Vårt engagemang för kundens behov och hållbar utveckling har gjort oss till länets företagare 2023. Med fokus på innovation och hållbarhet fortsätter Eltjänst Syd att vara en ledande aktör inom energibranschen

Företaget är grundat av Magnus Karlsson, en passionerad entreprenör med över 25 års erfarenhet, och strävar vi efter att optimera energiförbrukningen och erbjuda smarta, kostnadseffektiva lösningar. Specialiserade inom solenergi och laddinfrastruktur, levererar vi expertinstallation av solpaneler och laddboxar.

Läs mer

Anlita oss och erhåll hjälp för en el-säker framtid

VÅRA TJÄNSTER

Laddbox

På Eltjänst Syd AB erbjuder vi toppmoderna laddlösningar med fokus på säkerhet och framtidssäkerhet. Genom att sälja och installera intelligenta laddboxar från ledande varumärken som Easee och Garo, möjliggör vi en smidig och effektiv laddning för både dagens och morgondagens elbilar. Vår expertis omfattar allt från automatisk anpassning till olika fordon och elnät till smarta funktioner som WiFi-anslutning och lastbalansering.

Batterilagring

Tack vare kompetens och erfarenhet kan vi stolt erbjuda avancerade lösningar inom batterilagring. Vi specialiserar oss på att implementera och skräddarsy batterilagringslösningar för både privatpersoner och företag. Genom att utnyttja den senaste teknologin i batterilagring möjliggör vi effektiv energihantering, minskad beroende av nätström och ökad självförsörjning.

Elarbeten

Hos oss arbetar elektriker och installatörer som är behöriga genom Elsäkerhetsverket. Våra elektriker finns tillgängliga för diverse eltjänster med fokus på hållbarhet och trygghet. Få hjälp med elinstallationer, energibesparing, växelriktare, belysning, vitvaror, datanätverk och mycket mer. Givetvis ser vi till att anpassa vårt arbete utifrån dina särskilda behov.

Solceller

Här kan du få hjälp med solcellsinstallationer med fokus på hållbarhet och effektivitet. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av solenergiproduktion, från att analysera solcellernas verkningsgrad till att optimera installationen med hänsyn till solinfluenser, väderstreck, lutning och andra faktorer.

Med lång erfarenhet av branschen och högkvalitativa produkter som erbjuder 25 års effektgaranti, säkerställer vi pålitliga och långsiktiga lösningar för att täcka hushållens elbehov. Genom att investera i solceller blir du inte bara mer självförsörjande och sparar på energikostnader, utan bidrar också aktivt till en grönare och mer hållbar framtid.

Industriel

Vi på Eltjänst Syd AB, som erfarna industrielektriker, fokuserar på att optimera elanläggningar inom industrin för maximal energieffektivitet och besparingar. Genom att utnyttja avancerade teknologier och strategier kan vi minimera energiförbrukningen genom att återvinna spillvärme från kompressorer, byta ut föråldrade pumpar mot energisnåla alternativ, och implementera smarta styrningar som närvarosensorer för belysning.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta industriens stora energiutmaningar. Kontakta oss för ytterligare information och låt oss optimera era elanläggningar med kostnadseffektiva och hållbara åtgärder!

Eltjänst Syd AB

Industrigatan 1, 289 47 Glimåkra
070-355 79 53
Solceller Östra Göinge
Solceller Östra Göinge